De TheaterThuis Vriendenactie

Meld je direct aan via de Vriendenactie en krijg 1 maand gratis bovenop je 14 dagen proefperiode! Zo geniet ook jij van de mooiste, leukste en beste voorstellingen, gewoon vanaf je eigen bank.

  • 400+ uur cabaret, toneel & muziektheater gewoon bij jou thuis
  • Exclusief backstage materiaal speciaal voor jou
  • Kijk eenvoudig waar en wanneer jij dat wilt 
Start met kijken

Minimaal 6 karakters

Hoe werkt het?

Aanmelden in 2 stappen

Meld je aan via bovenstaand formulier, bevestig je gegevens en begin direct met lachen en genieten

Voucher 1 maand gratis

Begin met jouw gratis proefperiode van 14 dagen, en krijg van ons een unieke code voor nog 1 maand gratis

Direct blijven genieten

Hierna start automatisch jouw maandabonnement. Maar je zit nergens aan vast: je kunt op elk gewenst moment stopzetten

Geniet van het theater waar en wanneer jij dat wilt. 

Bij TheaterThuis zit jij altijd op de eerste rang, gewoon vanaf je computer, tablet, mobiel of stream direct naar je televisie. Je hoeft geen rekening te houden met voorstellingstijden, want je kijkt gewoon wanneer het jou uitkomt. 

Steun de artiesten.  

TheaterThuis gaat door, ook bij dichte zalen. De helft van de opbrengst gaat naar de artiesten.

Veelgestelde vragen

TheaterThuis is een online streamingdienst met theatervoorstellingen. Hier vind je het grootste online aanbod van Nederlandse cabaret, toneel en muziektheater op één platform.

Je kijkt eenvoudig optredens van 15 minuten uit nieuwe voorstellingen en avondvullende voorstellingen van vorige seizoenen. Geniet van je favoriete artiest en/of voorstelling wanneer jij dat wilt, zo op je telefoon, tablet of op je televisie. En dit alles zonder vervelende reclame!

In het theater geniet je samen met je vrienden en/of familie. Dat zit er nu even niet in, maar dat betekent niet dat het genot niet meer gedeeld kan worden! Daarom hebben wij de Vriendenactie bedacht, zodat onze huidige leden het plezier van TheaterThuis kunnen delen met vrienden en familie. 

Meld je aan via de link die een vriend, collega of familielid met je heeft gedeeld, en krijg 1 maand gratis TheaterThuis bovenop de 14-daagse proefperiode. Ben je dan nog niet uitgekeken of uitgelachen en blijf je bij ons? Dan geven wij jouw vriend, collega of familielid ook 1 maand gratis. Zo maken we deze gekke tijd toch een beetje leuker.

Je zit waarschijnlijk op deze pagina omdat er een uniek linkje met je is gedeeld. Meld je aan via het formulier bovenaan de pagina, dan kunnen wij zien dat je recht hebt op 1 maand gratis.

Aanmelden is simpel: vul het formulier in. Vervolgens vragen we je je gegevens te bevestigen middels een verificatiebetaling van €0,02. Dit doen we om te controleren dat jij ook echt de eigenaar bent van de gegevens die je opgeeft.

Nadat jouw gegevens succesvol zijn gecontroleerd, heb je direct toegang tot al onze content. Je krijgt de eerste 14 dagen sowieso al van ons cadeau, maar aan het eind van deze proefperiode sturen we je een mailtje met een unieke vouchercode zodat je nóg een maand gratis kunt blijven genieten. 

Na deze gratis maand gaat automatisch je maandabonnement van start. Dat is ook het moment dat jouw vriend een maand gratis van ons cadeau krijgt. Wil je dit niet? Dan kun je ten allen tijde en zonder gedoe weer opzeggen.

Zeg je op tijdens je gratis maand, dan krijgt je vriend helaas geen maand gratis van ons cadeau.

Bij TheaterThuis houden we niet van verplichtingen. We geven jou volledig de vrijheid om te allen tijde op te zeggen, zonder gedoe. Dit doe je eenvoudig en kosteloos bij je profielinstellingen.