Kijk onbeperkt theater voor €9,95 per maand.

Altijd en overal op de eerste rang.

  • 400+ uur cabaret, toneel & muziektheater
  • Wekelijks nieuwe, exclusieve voorstellingen
  • Opbrengsten gedeeld met artiesten
Tv screen

Waar en wanneer je maar wilt.

Geniet van TheaterThuis op de computer, laptop, tablet, mobiel en televisie. Op TV kijk je via HDMI, ChromeCast of Apple AirPlay.

Steun de cultuur.

We blijven optredens maken met theatermakers, ook nu de zalen leeg zijn. Alle opbrengsten worden gedeeld met de artiesten.

Kijk mee achter de schermen.

Volg onder meer Harm Edens, Peter Heerschop en Gijs Scholten van Aschat tijdens eigenwijze backstage interviews, toegiften en vele andere extra's.

Recent toegevoegd

Steun de cultuur

  • 400+ uur aan voorstellingen

  • Steun de cultuur

  • Exclusieve shows, alleen te zien bij TheaterThuis

  • Onbeperkt cabaret, toneel en muziektheater

  • Altijd & overal, op ieder apparaat

Veelgestelde vragen

TheaterThuis is een streaming dienst voor theater voorstellingen. We bieden het grootste aanbod Nederlands cabaret, toneel en muziektheater. Elke week maken we exclusieve live shows voor op het platform. Daarnaast vindt je talloze complete voorstellingen die je ooit misschien op DVD had. Van klassiekers uit de jaren '70, '80 en '90 tot gloednieuwe shows.

Je wordt lid van TheaterThuis met een abonnement. Dat kan op theaterthuis.nl/registreren. Het abonnement geeft onbeperkt toegang tot alle voorstellingen op het platform.

Bij ons kijk je volledige voorstellingen en korte optredens. Het aanbod loopt uiteen van cabaret tot toneel en muziektheater, en als je goed zoekt zelfs wat opera, dans en musical. Geniet van nieuwe, opkomende talenten tot Nederlands bekendste theatermakers.

Je kunt TheaterThuis op verschillende manieren op je televisie kijken: via Chromecast, Apple Airplay en HDMI kabel.

De opbrengsten van TheaterThuis abonnementen worden gedeeld met de artiesten op het platform. Bovendien kunnen artiesten hun nieuwe voorstellingen tonen aan groot publiek, zelfs wanneer theaters het lastig hebben.